skip to Main Content

Samoposlužna autopraona

Priuštite svom limenom ljubimcu najbolju kvalitetu pranja, održavanja i zaštite uz brz i jednostavan način korištenja.

Zašto samoposlužna autopraona?

Samoposlužne autopraone su u današnje vrijeme mnogim vlasnicima limenih ljubimaca omiljena mjesta za njihovo pranje, održavanje i zaštitu. A kako i ne bi, kada ih je razvoj tehnologije unaprijedio do neprepoznatljivosti.

Osim toga, većina samoposlužnih autopraona jednostavne su za korištenje. To su zapravo boksevi za vozila gdje se koristi voda pod visokim pritiskom kako bi se s njih uklonile i isprale sve nečistoće. Ovisno o načinu rada, voda dolazi u kombinaciji s pjenom ili s voskom.

Faze pranja

Prva faza pranja automobila koja vam stoji na raspolaganju je pretpranje, a namijenjena je za uklanjanje zalijepljene prljavštine, prašine, ostataka pijeska i sl. Važno je napomenuti kako se za pretpranje koristi puno niži tlak vode kako ostatci prljavštine ne bi oštetili automobil.

Zatim slijedi temeljito pranje automobila pod visokim tlakom vode. Posebni šampon u kombinaciji s visokom temperaturom vode i snažnim pritiskom dobitna su kombinacija za savršeno čisti automobil. Brzo i jednostavno te bez korištenja ikakve spužve, sve nečistoće stvar su prošlosti. Vozilo se pere od krova pa prema dolje.

Nakon pranja na automobil se nanosi vosak koji je zaslužan ne samo za visoki sjaj vozila nego i za zaštitu laka od vanjskih utjecaja.

Kako ne bi ostale bijele mrlje od voska, slijedi završno ispiranje automobila posebnom demineraliziranom vodom. Za razliku od obične vode, demineralizirana ne ostavlja tragove, stoga ne morate brisati vozilo suhom krpom.

U sklopu samoposlužnih autopraona vlasnicima vozila na raspolaganju stoji i usisivač.

U sklopu samoposlužnih autopraona vlasnicima vozila na raspolaganju stoji i usisivač.

Back To Top