skip to Main Content

O nama

MEGA KR LOGISTIKA d.o.o. Krapina, već dulji niz godina uspješno posluje u segmentu tuzemnog i inozemnog prijevoza robe.

Stručnjaci smo u prijevozu strojeva, opreme i robe

Najčešće relacije, koje, naravno, nisu isključive su: Austrija, Njemačka, Švicarska, zemlje Beneluxa, Slovenija, Bosna i Hercegovina… Raspolažemo sa 20 vozila raznih nosivosti i vršimo prijevoz raznih specijalnih i opasnih tereta, kao i uslugu pratnje specijalnih tereta.

Iskoristite sve naše prednosti, znanja i vještine te zatražite uslugu izvanrednog prijevoza tereta kao i prijevoza specijalnih tereta. Korištenjem posebnih dizalica, kamiona i prikolica težina tereta ne igra nikakvu ulogu. U mogućnosti smo isporučiti teret širom Europe po principu od vrata do vrata.

Prijevoz specijalnog tereta

Naša stručnost i uspješni rezultati u rukovanju vašim teretom naš su najveći dokaz o tome kako tim stručnjaka MEGA KR uvijek predano i savjesno pristupa svim uslugama prijevoza s kojima se susretne.

S obzirom na kompleksnost i zahtjevnost poslovanja, u našem okruženju nema mjesta improvizaciji. Izvanredni prijevoz tereta kao i prijevoz specijalnih tereta provode se tako da ni u kojoj mjeri ne ometaju normalno odvijanje prometa uz najvišu moguću razinu sigurnosti.

Za vas nudimo i uslugu pratnje izvanrednog prijevoza tijekom cijelog ili samo na određenim dijelovima prijevoznog puta. Kako bi naše poslovanje bilo sigurno i u skladu sa Zakonom, imamo sve potrebne dozvole kojima se jamči visoka razina sigurnosti.

ZA PRIJEVOZ ROBE POSJEDUJEMO SVE POTREBNE DOKUMENTE I LICENCE

SAVJESNO I ODGOVORNO RJEŠAVAMO SVAKU SITUACIJU

Naši djelatnici su visoko educirani i posjeduju višegodišnje iskustvo

Autopraonice i vulkanizacija za teretni i osobni program

Tu su i usluge kamionske automatske praone za teretna vozila te usluge vulkanizacije za teretni i osobni program od kojih izdvajamo vulkanizaciju svih vrsta pneumatika, montažu i balansiranje kotača, prodaju akumulatora, guma i sl.

U sklopu našeg poslovanja nudimo vam i usluge vrhunske samoposlužne autopraone koje će vaše osobno vozilo učiniti kao da je upravo izišlo iz auto-salona. Visoka tehnologija pranja i ispiranja te zaštitni vosak osigurat će vašem limenom ljubimcu visoki sjaj i savršenu njegu.

Back To Top